Kruvasan Makinesi

Otomatik Kruvasan Üretim Makinesi

  • Kapasite : 4000 adet / saat
  • Kilo Net / Brüt : 500 Kg / 590 Kg
  • Ebatlar (GxDxY) : 251x155x145 cm
  • 1,5 kw – 380/400 V 3 Ph 50 hz
  • Kaporta AISI 304 paslanmaz çelik veya boyalı çelikten üretilmektedir.
  • Oklavaya sarılmış rulo hamur kesme noktasına yerleştirilir,
  • Hamur kalibre edilir ve her kruvasan aynı kalınlık ve gramajda olması sağlanır,
  • Kesme aparatları ile istenen ebattaki Kruvasan kesme bölümünde işlenir ,
  • Atık hamurlar yan toplama kutularınca toplanır,
  • Üçgen şeklinde kesilen hamurlar, el değmeden Kruvasan şeklinde otomatik olarak rulo şeklinde sarılır ve işlem bitim tablasına düşer.
  • Kullanıcı tarafından düşen kruvasanlar tepsilere yerleştirilir ve pişirme işlemine alınır.
  • Makine içi dolgulu kruvasan yapmamaktadır.

  • Capacity: 4000 pieces / hour
  • Weight Net / Gross: 500 Kg / 590 Kg
  • Dimensions (WxDxH): 251x155x145 cm
  • 1.5 kw – 380/400 V 3 Ph 50 hz
  • The bodywork is produced from AISI 304 stainless steel or painted steel.

  • The rolled dough wrapped around the rolling pin is placed at the cutting point,
  • The dough is calibrated and each croissant is ensured to have the same thickness and weight,
  • Croissants of the desired size are processed in the cutting section using cutting equipment.
  • Waste pulp is collected by side collection boxes,
  • The dough cut into triangles is automatically rolled into a croissant shape, untouched by human hands, and falls on the finishing table.
  • The croissants dropped by the user are placed on trays and taken into the baking process.
  • The machine does not make filled croissants.