Otomatik Kruvasan Üretim Makinesi
- Kapasite : 4000 adet / saat
- Kilo Net / Brüt : 500 Kg / 590 Kg
- Ebatlar (GxDxY) : 251x155x145 cm
- 1,5 kw – 380/400 V 3 Ph 50 hz
- Kaporta AISI 304 paslanmaz çelik veya boyalı çelikten üretilmektedir.
- Oklavaya sarılmış rulo hamur kesme noktasına yerleştirilir,
- Hamur kalibre edilir ve her kruvasan aynı kalınlık ve gramajda olması sağlanır,
- Kesme aparatları ile istenen ebattaki Kruvasan kesme bölümünde işlenir ,
- Atık hamurlar yan toplama kutularınca toplanır,
- Üçgen şeklinde kesilen hamurlar, el değmeden Kruvasan şeklinde otomatik olarak rulo şeklinde sarılır ve işlem bitim tablasına düşer.
- Kullanıcı tarafından düşen kruvasanlar tepsilere yerleştirilir ve pişirme işlemine alınır.
- Makine içi dolgulu kruvasan yapmamaktadır.
- Capacity: 4000 pieces / hour
- Weight Net / Gross: 500 Kg / 590 Kg
- Dimensions (WxDxH): 251x155x145 cm
- 1.5 kw – 380/400 V 3 Ph 50 hz
- The bodywork is produced from AISI 304 stainless steel or painted steel.
- The rolled dough wrapped around the rolling pin is placed at the cutting point,
- The dough is calibrated and each croissant is ensured to have the same thickness and weight,
- Croissants of the desired size are processed in the cutting section using cutting equipment.
- Waste pulp is collected by side collection boxes,
- The dough cut into triangles is automatically rolled into a croissant shape, untouched by human hands, and falls on the finishing table.
- The croissants dropped by the user are placed on trays and taken into the baking process.
- The machine does not make filled croissants.